Mint minden webáruház, a mi webáruházunk is cookie-kat használ annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújthassunk. Webáruházunk a cookie-k elfogadásával működik tökéletesen.

Pipeline - föld alatti csőrendszer

Vízre van szüksége néhány helyen a ház körül és a kertben, de elege van a hosszú tömlők fel- és lecsévéléséből? Akkor Önnek találtuk ki a tartósan a föld alá telepített GARDENA Pipeline megoldást. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt az egyik föld alatti, beépített GARDENA vízkonnektorhoz a kertjében, és vizet vételezhet, amikor és ahol csak szüksége van rá: a virágágyások öntözővel való öntözéséhez, a GARDENA Micro-Drip-System vízellátásához, zuhanyozáshoz, az Original GARDENA Cleansystem segítségével történő tisztításhoz, illetve bármihez, amihez a kert adott részén víz szükséges. Mellesleg: ha automatikus víztelenítő szeleppel látja el a föld alatti csőrendszert, akkor az fagyálló lesz.

Tipp: A GARDENA segít megtervezni kertjét!

Kattintson az alábbi linkre, és tervezze meg Ön is kertjét!
Miután megtervezte álmai kertjét, nyomtassa ki, vagy írja fel a bevásárlólistáján található GARDENA cikkszámokat. Oldalunkon mindent meg fog találni, amire csak szüksége lehet a megvalósításához.
Használja a jobb felső sarokban található interaktív keresőnket, írja be oda a GARDENA cikkszámokat, és máris a kiválasztott termékhez jut!

Tovább, a tervezőhöz!

Rendezés:

Gardena Pipeline Vízállomás

Cikkszám: 8266-20
1-2 munkanap – saját készletről
9.350 Ft (7.362 Ft + ÁFA)

Gardena Pipeline Négyszögesőztető

Cikkszám: 8251-20
1-2 munkanap – saját készletről
10.260 Ft (8.079 Ft + ÁFA)