Termékek Menü
0

Nyaralás alatti öntözés

A nyaralás mindig jó okot ad rá, hogy örüljünk valaminek. De ki gondoskodik közben a növényeiről? Rá tudja bízni a szomszédjára a rendszeres öntözést? A GARDENA automata öntözőkanna vállalja ezt a felelősséget, így Ön nyugodtan pihenhet, élvezheti a nyaralást, és mosolyogva térhet haza. A GARDENA automata öntözőkannával akár 36 növény automatikus öntözését biztosíthatja. A vizet a készlet részét képező szivattyú juttatja el a tartályból a növényekhez. Az egyes virágcserepekbe és -ládákba egyenként, illetve nagyobb virágláda esetén többedmagukkal is elhelyezhetők a csepegtetők.

Tipp: A GARDENA segít megtervezni kertjét!

Kattintson az alábbi linkre, és tervezze meg Ön is kertjét!
Miután megtervezte álmai kertjét, nyomtassa ki, vagy írja fel a bevásárlólistáján található GARDENA cikkszámokat. Oldalunkon mindent meg fog találni, amire csak szüksége lehet a megvalósításához.
Használja a jobb felső sarokban található interaktív keresőnket, írja be oda a GARDENA cikkszámokat, és máris a kiválasztott termékhez jut!

Tovább, a tervezőhöz!

Rendezés:
Cikkszám: 1265-20

Automatikus és kényelmes öntözés

A GARDENA automata öntözőkannával akár 36 cserepes növény automatikus öntözését is biztosíthatja. Ez a kényelmes megoldás különösen hasznos olyankor, ha elutazik nyaralni.

1-3 munkanap - külső készletről
35.990 Ft 28.500 Ft (22.441 Ft + ÁFA)