Mint minden webáruház, a mi webáruházunk is cookie-kat használ annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújthassunk. Webáruházunk a cookie-k elfogadásával működik tökéletesen.
Termékek Menü

Nyaralás alatti öntözés

A nyaralás mindig jó okot ad rá, hogy örüljünk valaminek. De ki gondoskodik közben a növényeiről? Rá tudja bízni a szomszédjára a rendszeres öntözést? A GARDENA automata öntözőkanna vállalja ezt a felelősséget, így Ön nyugodtan pihenhet, élvezheti a nyaralást, és mosolyogva térhet haza. A GARDENA automata öntözőkannával akár 36 növény automatikus öntözését biztosíthatja. A vizet a készlet részét képező szivattyú juttatja el a tartályból a növényekhez. Az egyes virágcserepekbe és -ládákba egyenként, illetve nagyobb virágláda esetén többedmagukkal is elhelyezhetők a csepegtetők.

Tipp: A GARDENA segít megtervezni kertjét!

Kattintson az alábbi linkre, és tervezze meg Ön is kertjét!
Miután megtervezte álmai kertjét, nyomtassa ki, vagy írja fel a bevásárlólistáján található GARDENA cikkszámokat. Oldalunkon mindent meg fog találni, amire csak szüksége lehet a megvalósításához.
Használja a jobb felső sarokban található interaktív keresőnket, írja be oda a GARDENA cikkszámokat, és máris a kiválasztott termékhez jut!

Tovább, a tervezőhöz!

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 1265-20

Automatikus és kényelmes öntözés

A GARDENA automata öntözőkannával akár 36 cserepes növény automatikus öntözését is biztosíthatja. Ez a kényelmes megoldás különösen hasznos olyankor, ha elutazik nyaralni.

8 db raktáron
Várható szállítás: 2019. július 01.
38.600 Ft 29.650 Ft (23.346 Ft + ÁFA)
Horvátország - VIR sziget
Nyaraljon Horvátországban a Vir szigeten!

Kínálatunkban 2 db egyenként 4fős új építésű füstmentes apartman található.
Az apartmanok szükség szerint összenyithatóak, teljesen felszereltek, pótágyazhatóak.
INGYENES KLÍMAHASZNÁLATTAL!

Bővebb információért kattintson az alábbi linkre:
http://dalmacia.atw.hu/
Top termékek