Mint minden webáruház, a mi webáruházunk is cookie-kat használ annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújthassunk. Webáruházunk a cookie-k elfogadásával működik tökéletesen.
Termékek Menü

Lombseprők

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 3565-20

Okos megoldás a lombok összegyűjtésére.

Az ősz nemcsak az élénk lombszínek, hanem a lehullott levelek gyűjtésének ideje is. A gyepének lombtól mentesnek kell lennie, hogy levegőhöz jusson, és a levelek eltávolítása unalmas lehet. A GARDENA egyedülálló levél- és pázsitgyűjtőjével ez a házimunka gyorsan, csendesen és kényelmesen elvégezhetővé válik. És lehajlás nélkül! Élvezetesen könnyed.
Az összes földön lévő levél megbízhatóan összegyűjthető a kifinomult kefe-rendszernek köszönhetően - szinte zaj nélkül, mivel mindent a kezed hajt, motor nélkül. Így energiát takarít meg, és tudatosan dönt a fenntarthatóság mellett. A levél- és pázsitgyűjtő alkalmas fűnyesedék gyűjtésére és hegesítő anyagra is. A talajhoz való könnyű magasságállítással mindent könnyedén összegyűjthetünk. A kertben dolgozni nagyon szórakoztató!
Az ergonomikus alakú fogantyú megkönnyíti a Leaf and Lawn Collector tolását is.
Ha a gyűjtőkosár megtelt, csak távolítsa el az ürítéshez, majd egyszerűen helyezze vissza. A munka elvégzése után a levél- és gyepgyűjtő helytakarékos módon tárolható. A kiváló minőséget az 5 éves GARDENA garancia hangsúlyozza.

Használati utasítás: A GARDENA levél- és fűgyűjtő mechanikus rendképzőként működik, ezért környezetbarát. A forgó keféket a kerekek hajtják. A szilárd tárgyakat, például a makkot, gesztenyét, gyümölcsöt stb. Nem gyűjtik. A levél- és fűgyűjtő csak részben alkalmas szárakkal és nagy levelekkel (pl. Gesztenye) való lombozatra, mivel ezek megakadhatnak a kefékben. Amikor a leveleket aszfaltozott ösvényeken vagy aszfalton gyűjtik, szükség lehet többször is a terület áttekintésére.
5 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 14.
44.530 Ft 38.720 Ft (30.488 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 196-543-000
Garancia: 2 év magánszemélynek (céges vásárlóknak 12 hónap)
1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
203.100 Ft 179.990 Ft (141.724 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 190-163A000

107 cm munkaszélesség, 340 L gyűjtõ

Garancia: 2 év magánszemélynek (céges vásárlóknak 12 hónap)

1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
999.999 Ft (787.401 Ft + ÁFA)
Horvátország - VIR sziget
Nyaraljon Horvátországban a Vir szigeten!

Kínálatunkban 2 db egyenként 4fős új építésű füstmentes apartman található.
Az apartmanok szükség szerint összenyithatóak, teljesen felszereltek, pótágyazhatóak.
INGYENES KLÍMAHASZNÁLATTAL!

Bővebb információért kattintson az alábbi linkre:
http://dalmacia.atw.hu/
Loading...