Mint minden webáruház, a mi webáruházunk is cookie-kat használ annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújthassunk. Webáruházunk a cookie-k elfogadásával működik tökéletesen.

Hűségpont rendszer információ

Hűségpontrendszer Regisztrált Vásárlóink Számára!

Vásárlóink bizalma és megelégedettsége igen fontos számunkra, ezért szeretnénk megköszönni és megjutalmazni minden új és régebbi visszatérő vásárlónk hűségét.

Mostantól regisztrált vásárlóink számára minden termék megrendelése alkalmával hűségpontokat írunk jóvá! A hűségpontok akár a következő vásárlás alkalmával felhasználhatóvá válnak.
A pontgyűjtés feltétele a regisztráció
. Webáruházunkba az alábbi linken regisztrálhat: Irány a regisztráció!

Regisztrált vásárlóink fiókjában egy virtuális számlát nyitunk, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlás után kapott pontok, amiket a következő megrendeléskor a vásárló fel tud használni, de akár gyűjtheti is azokat.

A megrendelt termék(ek) bruttó értékének 1%-át írjuk jóvá a virtuális hűségpont számláján (A szállítási díj után, nem jár pont.). A pontokkal történő vásárlás esetén 1 pont 1 Ft-ot ér. A hűségpontoknak 10 év a lejárati idejük.

Hűségpontjainak mindenkori egyenlegét saját fiókjába történő belépéssel folyamatosan nyomon tudja követni. Aktuális egyenlegének megtekintéséhez kérem lépjen be fiókjába.

A már meglévő pontok birtokában rendelés leadásakor dönthet arról is, hogy felhasználja pontjait (a vásárlási folyamat során a fizetési mód kiválasztásakor, beállíthatja, hogy meglévő pontjaiból mennyit szeretne az adott rendeléskor felhasználni), azaz szeretne-e kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretné gyűjteni azokat.
A hűségpontok beváltásakor minden egyes megszerzett pont 1 Ft ér, így ha Ön 500 pontot szeretne beváltani, akkor az automatikusan 500 Ft kedvezményt jelent aktuális rendeléséből. Hűségpontjait akciós és nem akciós termék vásárlásakor is be tudja váltani. A szállítási díj nem fizethető hűségponttal.

A hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltételei:

Mi szükséges a pontszerzéshez?

 
Hűségpontokat minden regisztrált Vásárlónk gyűjthet. Tehát nincs semmi egyéb dolga, mint regisztrálnia magát webáruházunkban. Webáruházunkba az alábbi linken regisztrálhat: Irány a regisztráció!

A hűségpontok jóváírása kizárólag webáruházunkban, online leadott megrendelések esetén érvényes
. E-mailben vagy telefonon történő megrendelés esetén a hűségpontokat nem tudjuk számláján jóváírni!

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre semmilyen körülmények között át nem váltható, és a 14 napos elállási jog esetén törlődik.

Az oldal tetejére