Mint minden webáruház, a mi webáruházunk is cookie-kat használ annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújthassunk. Webáruházunk a cookie-k elfogadásával működik tökéletesen.
669.800 Ft (527.402 Ft + ÁFA)
Gyártó:
1-es raktár (1-2 munkanap): 0 db
2-es raktár (1-2 munkanap): 3 db
3-es raktár (3-10 munkanap): 0 db
Megrendelésre (kérjük érdeklődjön): 0 db
Egyszeri szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás (Az itt megadott idő az 1-es, 2-es, 3-as raktárunkra vonatkozik. 35 kg feletti terméknél +1-2 munkanap. Előrendelhető terméknél pedig értesítjük a várható szállítási időről): 2024. február 27.
Szerezhető Hűségpont: 6822
Cikkszám: 19703-72
Nem értékelt
Hivatalos forgalmazó - Szakértő ügyfélszolgálat
Bankkártyás fizetés a webshopban - Gyors szállítás
Garancia magánszemélyeknek: 10.000-100.000 Ft között: 1 év
100.001-250.000 Ft között: 2 év - 250.000 Ft felett: 3 év

Gardena Smart SILENO life 1250 robotfűnyíró, 18V, 2Ah, 1250m2, 250 méter telepítő huzal, GARDENA smart system App

669.800 Ft (527.402 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Intelligens robotfűnyíró akár 1250 m²-es kertekhez
Fedezd fel a kertészeti innovációt és a kényelmes fűnyírást az okos robotfűnyíróval: GARDENA smart SILENO life 1250 robotfűnyíró készlet
A GARDENA smart systemnek köszönhetően a fűnyíró teljes körűen csatlakoztatható.
Az intelligens EasyApp Control segítségével bárhonnan gondozhatod nagy kerted.
Tapasztald meg az intelligens fűápolás magasabb szintjét, és a robotfűnyíróval való interakció teljesen új módját.
Bemutatkozik a LONA technológia, egy AI-alapú térképezési technológia, amely helymeghatározással tanul, feltérképezi és alkalmazkodik az egyes kertekhez.
A GARDENA smart system alkalmazásán keresztül mindig áttekintheted a nyírandó gyepterületet, és bárhonnan hozzáférhetsz a kertedhez. Lehetővé teszi, hogy bármikor felülvizsgáld a gyepápoló karbantartási ütemterv beállításait.
A Zóna menedzsment funkciónak köszönhetően rugalmasan meghatározhatod, hogy mely területeket mikor és milyen gyakran kell nyírni.
Az Area protect lehetővé teszi a kaszálásmentes területek meghatározását, például egy rét védelme érdekében.
Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tartsd a fűnyíró helyzetét.
A GARDENA smart App részeként a LONA Intelligence folyamatosan fejlődik, és 2022-ben és az elkövetkező években még izgalmasabb és még relevánsabb termékfunkciókat kínál majd fogyasztóinknak.
Ez a hatékony kerti segédeszköz különösen csendes: büszkén vállalja a kategória legjobb, mindössze 57 db(A) zajszintjét, így Te és szomszédaid élvezhetitek a kert nyugalmát, miközben a gép elvégzi a nehéz munkát.
A kifinomult CorridorCut vezeti a robotfűnyírót, miközben az keskeny helyeken és szűk sarkokban vág, a határoló vezetékek között mindössze 60 centiméter szélességben.
A CorridorCut kivezeti a robotfűnyírót a zsákutcákból. Nem kell fáradnod azzal, hogy kézzel újra végignyírd a területet, a robotkertész még a trükkös részekkel is megbirkózik helyetted.
A GARDENA smart App egy ütemezési asszisztenssel segít abban, hogy kerted éppen megfelelő legyen.
A robot az ütemtervedhez igazodva, de a SensorControl segítségével maga számolja ki, hogy milyen gyakran kell nyírni a gyepet.
A fű növekedésének megfelelően pontosan a legjobb gyakorisággal indul el, ez a hatékony kis kertész csak akkor áll munkába, amikor szükség van rá.
Az innovatív foltvágási funkció, a spirálvágás lehetővé teszi, hogy a smart SILENO life más, nehezen hozzáférhető területeken is dolgozhasson.
A munka végeztével a smart SILENO life automatikusan visszatér a töltőállomásra.
Ezt a strapabíró fűnyírót minden évszakra tervezték, igazi Auto Weather és Terrain hős.
A robotfűnyíró érzékeli, ha a talaj fagyos, és szünetelteti a programot, amíg a talaj fel nem olvad. Akár 35 százalékos lejtőkkel és emelkedőkkel is elboldogul.
Ez a smart SILENO life számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket a GARDENA smart App segítségével fedezhetsz fel.
Az EasyConfig végigvezet a telepítésen, az Auto Schedule azt jelenti, hogy bízhatsz abban, hogy a smart SILENO life tudja, mikor és hogyan kell nyírni a füvet, a SmartHome segítségével pedig hanggal vezérelheted a smart SILENO life-ot az Alexa virtuális asszisztenssel.
Emellett a növénykönyvtárban mindent megtudhatsz, amit a növények világáról tudni szeretnél.
A GARDENA smart termékcsaláddal és a smart SILENO life-al valóban teljes körű smart élményben lehet részed:
Az intelligens robotfűnyíró. SILENO.

Vélemények (nem igazolt vásárlásból származó)

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére