Termékek Menü
0

Gardena Classic szórókocsi 300 - 0430-29

Gardena Classic szórókocsi 300 - 0430-29 Katt rá a felnagyításhoz
Ár 27% áfával:
12.790 Ft
10.870 Ft (8.559 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.920 Ft
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítási idő (ha ennél több, értesítjük!): 2-5 munkanap - külső készletről
Cikkszám: 0430-29
Gyártó:
Leírás és Paraméterek

A minőségi műanyagból készülő, 45 cm szórásszélességű, 10 l űrtartalmú GARDENA Classic szórókocsi 300 hasznos segítőtárs a kertben a fűmag és a trágya pontos adagolásához. A kocsi különböző szemcsenagyságú szóróanyagokkal tölthető meg, például trágyával, vetőmaggal, mésszel, homokkal, fűrészporral vagy útszóró sóval, vagyis az év minden szakában használható. A trágya mennyisége optimálisan a szórástáblázathoz igazítható, így mindig beállíthatja a helyes adagolást. Az egyenletes elosztásról az innovatív, rendkívül rugalmas szóróhenger gondoskodik. A kerekek praktikus szabadonfutó funkciójának köszönhetően a kocsi csak akkor szór, ha tolják, húzáskor vagy forduláskor nem. Az egyszerű használatú állítókar a szórótartályon található. A kétkerekes kialakítás könnyed futást biztosít. A korrózióálló műanyag kerekek traktorbordázatuknak köszönhetően jól tapadnak a különböző felületeken. A T alakú fogantyú az egy- és kétkezes használatot is lehetővé teszi. A törésálló szórókocsi vízsugárral könnyen tisztítható. Praktikus tárolás: a szórókocsi állítható vagy felakasztható.

 • Mindig megfelelő adagban

  Mindig megfelelő adagban

  A Stop-System jóvoltából hátrafelé a kerekek szabadonfutással forognak, vagyis a kocsi csak akkor szór, ha tolják. Ez hatékony segítség a túladagolás megakadályozásában.

  • Pontos trágyázás, szórás és vetés

   Pontos trágyázás, szórás és vetés

   Az adagolás pontosan beállítható a szórástáblázat szerint. A rendkívül rugalmas szóróhenger biztosítja a különböző szemcsenagyságú szóróanyagok egyenletes adagolását, amely rögtön a szórás kezdetétől megfelelő lesz.

  • Korrózió- és időjárásálló

   Korrózió- és időjárásálló

   A korrózió- és időjárásálló anyagból készült szórókocsi vízsugárral könnyen tisztítható.

  • Jó tapadás traktorbordázattal

   Jó tapadás traktorbordázattal

   A minőségi műanyag kerekek traktorbordázatuknak köszönhetően kitűnően tapadnak a különböző felületeken. A kerekek korrózió- és törésállóak.

Fogyasztó-Barát

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

2-5 munkanap - külső készletről
7.200 Ft (5.669 Ft + ÁFA)
2-5 munkanap - külső készletről
16.500 Ft 15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
1-3 munkanap - külső készletről
16.989 Ft (13.377 Ft + ÁFA)