Termékek Menü
0

Gardena Classic merülő-nyomószivattyú 6000/4 - 1468-20

Gardena Classic merülő-nyomószivattyú 6000/4 - 1468-20 Katt rá a felnagyításhoz
Ár 27% áfával:
103.090 Ft
89.489 Ft (70.464 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 13.601 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítási idő (ha ennél több, értesítjük!): 1-3 munkanap - külső készletről
Cikkszám: 1468-20
Gyártó:
Leírás és Paraméterek

Teljesítmény

1000 W

Max. szállított vízmennyiség

6000 l/óra.

Max nyomás

4 bar

Max merülési mélység

12 m

Max. szállítási magasság

40 m

Kábel

15 m

Pumpa átmérő

14,9 cm

Hajtómű

4 fokozat

Max vízhőfok

35 ° C

Súly

10 kg.

Kábel hossza

15 m

Tápkábel típusa

H07 RNF

Elektromos védelmi osztály

IP X8

2 év garancia

Ha kertjét egy mély kút vagy egy ciszterna ingyenes vizével szeretné öntözni, akkor GARDENA 6000/4 merülő nyomószivattyúra van szüksége. A berendezés esőztetők és öntözőrendszerek működtetésére is kiválóan alkalmas. A tartósan a víz alatt tartható, nagy teljesítményű, halk szivattyú akár 13 méter mélyről is felnyomja a vizet. A sérüléstől védő kiváló minőségű, erős alapanyagának köszönhetően a szivattyú problémamentesen üzemel a víz alatt. Nemesacél szűrők gondoskodnak arról, hogy ne kerüljön szennyeződés a szivattyúba. A halk működésű, karbantartást nem igénylő kondenzátoros motort hővédő kapcsoló védi a túlterheléstől. A beépített visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a tömlő kiürüljön, amikor a szivattyú kikapcsol, lerövidítve ezzel a felszívási időt az újbóli bekapcsoláskor. A berendezés védve van a szárazüzem ellen, mivel alacsony vízszint esetén az úszókapcsoló automatikusan leállítja. A szivattyú számos olyan jellemzővel rendelkezik tehát, amelyek hosszú távon garantálják a biztonságos működését. A motor kettős tömítőrendszere és a kerámiatömítés ugyancsak a szivattyú nagyfokú üzembiztonságához és hosszú élettartamához járul hozzá. A 4 fokozatú hajtómű hatékonyan és halkan szivattyúzza a vizet. Praktikus: 15 méteres csatlakozókábelének köszönhetően a szivattyú gyorsan telepíthető, és a mellékelt rögzítőkötéllel könnyen leengedhető, illetve szükség esetén visszahúzható.

 • Öntözés nagy mélységből

  Öntözés nagy mélységből

  A merülő nyomószivattyú kiválóan használható kutak vagy ciszternák esetén. A mindössze 14,9 cm átmérőjű, kompakt szivattyú szinte mindenütt használható.

  • Erős felépítésű és megbízható

   Erős felépítésű és megbízható

   A kiváló minőségű alapanyag és a precíz gyártási eljárás védelmet nyújt a szivattyúnak a sérülés ellen, hosszú távú, biztonságos víz alatti üzemelést biztosítva.

  • Védelem a szárazüzem ellen

   Védelem a szárazüzem ellen

   A szivattyút úszókapcsoló védi a sérüléstől: alacsony vízszint esetén automatikusan leállítja, megelőzve ezzel a szárazüzemet.

  • Felhasználóbarát

   Felhasználóbarát

   A szivattyú a mellékelt erős rögzítőkötéllel könnyen leengedhető, illetve szükség esetén visszahúzható. Ergonomikus kialakítású markolatának köszönhetően a szivattyú kényelmesen hordozható.

  • Jó alkalmazkodóképesség

   Jó alkalmazkodóképesség

   A szivattyú nemzetközi szabványoknak megfelelő beépített csatlakozómenete egyszerűen csatlakoztatható az elterjedt rendszerekhez, tömlőkhöz.

További képek
Fogyasztó-Barát

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

1-3 munkanap - külső készletről
72.900 Ft 67.800 Ft (53.386 Ft + ÁFA)
1-3 munkanap - külső készletről
63.373 Ft 35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)