Mint minden webáruház, a mi webáruházunk is cookie-kat használ annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújthassunk. Webáruházunk a cookie-k elfogadásával működik tökéletesen.
5.990.000 Ft (4.716.535 Ft + ÁFA)
Menny.:

5% KEDVEZMÉNYÉRT HASZNÁLJA A PROFI5 KUPONKÓDOT ÉS VÁSÁROLJA MEG EZEN AZ ÁRON BANKKÁRTYÁS FIZETÉS VAGY ELŐRE-ÁTUTALÁS ESETÉN: 5 690 500 Ft

Gyártó:
1-es raktár (1-2 munkanap): 0 db
2-es raktár (1-2 munkanap): 0 db
3-es raktár (3-10 munkanap): 0 db
Megrendelésre (kérjük érdeklődjön): 0 db
Egyszeri szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás (Az itt megadott idő az 1-es, 2-es, 3-as raktárunkra vonatkozik. 35 kg feletti terméknél +1-2 munkanap. Előrendelhető terméknél pedig értesítjük a várható szállítási időről): 2024. április 26.
Szerezhető Hűségpont: 59901
Cikkszám: 20-72DSEA+ATS76S/12
Nem értékelt
Hivatalos forgalmazó - Szakértő ügyfélszolgálat
Bankkártyás fizetés a webshopban - Gyors szállítás
Garancia magánszemélyeknek: 10.000-100.000 Ft között: 1 év
100.001-250.000 Ft között: 2 év - 250.000 Ft felett: 3 év

AGT 72 DSEA dízel áramfejlesztő + ATS76S/12 automatikus panel Diesel motor 91 Le, 3 fázis 72 kW, AVR

5.990.000 Ft (4.716.535 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Ajánlott kiegészítők (Kérjük kattintson a termékre tájékozódni annak raktárkészletéről, várható szállítási határidejéről is, mivel eltérő lehet a fő terméktől!)

Leírás és Paraméterek

A SZÁLLÍTÁS TARGONCÁVAL RENDELKEZŐ SZÁLLÍTÁSI CÍMRE DÍJMENTES. HA NINCS TARGONCA A SZÁLLÍTÁSI CÍMEN EGYEDI SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET KALKULÁLUNK.
AGT 72 DSEA telepíthető, dízel áramfejlesztő ATS76S/12 indító automatikával
Gazdaságos, 1500 rpm fordulatszámú dízelmotor
Az AGT DSEA telepíthető AVR áramfejlesztőket a dízelmotor és generátor tartóssága és alacsony fogyasztása miatt, kiegészítő és készenléti áramforrásnak ajánljuk. A gépek kültéri, csendesített burkolattal ellátott kivitelűek. Az áramfejlesztőkhöz hálózat-generátor átkapcsoló automatika is rendelhető, ami a hálózat kiesése esetén elindítja az áramfejlesztőt, teljesítményét a fogyasztóra kapcsolja.
Alkalmazás:
hálózati feszültség kimaradása esetén szükséges áramellátás
építési, mezőgazdasági és más ideiglenes munkahelyek áramellátása
Felhasználási területek:
ipari alkalmazás (gyártelepek, gyártócsarnokok, hűtőházak stb.)
állattartó telepek
egészségügyi intézmények
adatközpontok
telekommunikáció
Motor: Mindenképpen kiváló minőségű dízel meghajtómotort kell választani, hogy a gép indítása, üzemelése problémamentes, fogyasztása alacsony, élettartama hosszú legyen, ezáltal gazdaságos. A DSEA típusok, az áramfejlesztőiről igen népszerű FIRMAN márka, ipari célú, vízhűtéses, elektromos indítású dízelmotorjaival vannak szerelve. Az amerikai tervezésű motorok megfelelnek az európai környezetvédelmi emissziós normáknak és a remek szerkezeti kivitelezésnek köszönhetően, éveken keresztül gond nélkül működnek. A motoron található olajszenzor leállítja a motort, a megengedettnél kisebb olajszint esetén
Generátor: Szintén FIRMAN gyártmányú, elektronikus feszültség-szabályzású (AVR), kefenélküli szinkron generátor. Felépítéséből adódóan nem igényel karbantartást és hővédelemmel van ellátva, amely megóvja a túlterheléstől.
Vezérlés: 
Az egység vezérlése SmartGen 4020N beépített digitális vezérlőpanellel történik. 
A vezérlőpanel figyeli a motor állapotát (olajnyomás, motorhőmérséklet, üzemanyagszint, akkumulátor, fordulatszám, túlterhelés) és a megengedett értékek túllépése esetén leállítja a motort, megvédve azt a károsodástól.
132x64-es LCD képernyőn jeleníti meg a fő technikai paramétereket fázisokra lebontva (feszültség,fázisáramok, frekvencia, teljesítmény, akkumulátor feszültség, üzemóra számláló, üzemanyagszint). Túláram esetén vészjelzést ad, majd leállítja a generátort. A túláram-védelemről emellett megszakító gondoskodik. 
Automatikus tesztelés funkció garantálja a rendszer működését azáltal, hogy a generátort meghatározott időközönként automatikusan elindítja, hogy az esetleges hibákat észlelni lehessen (üzemanyaghiány, olajhiány, elektromos szerelvény hibák).
Az áramfejlesztőhöz a fogyasztót a zárható szekrényben elhelyezett sorkapcsokon keresztül lehet csatlakoztatni.
Vészleállító gomb az azonnali leállításhoz.
Alváz és burkolat: A hangszigetelt anyaggal borított burkolat acéllemezből készül és speciális festési eljárással védett a kültéri használathoz. A keret és a gépegység közé rezgéscsillapító van beépítve. Lakóterületi telepítéshez is ideális alacsony zajszintje miatt. Az alvázban helyezkedik el a nagy kapacitású üzemanyagtartály. Emelőszemek segítségével daruzható. 
ATS indító automatika: Hasznos eszköz, amennyiben az áramfejlesztőt a villamos hálózat kiesése esetén emberi beavatkozás nélkül kell elindítani és a fogyasztóra kapcsolni, majd a kiesés megszűnése után alaphelyzetbe állítani.
Működése: Az automatika készenléti helyzetben figyeli a hálózat villamos paramétereit és tölti a gép akkumulátorát. Feszültségkimaradás vagy más hibajel esetén automatikusan elindítja az áramfejlesztőt, teljesítményét a fogyasztóra kapcsolja, és a hálózat visszatértéig táplálja a fogyasztót. A villamos hálózat helyreállása után a fogyasztót a hálózatra visszakapcsolja, a generátort újra készenléti helyzetbe állítja. 
Villamosan és mechanikusan is reteszelve van, a generátor és a hálózat véletlen összekapcsolása ellen. 
Egyszerű használat a könnyen áttekinthető billentyűzettel és digitális kijelzővel. A panelen beállíthatók és megtekinthetők az automatika kapcsolási paraméterei, kijelzi a mért villamos értékeket és az esetlegesen előforduló hibákat.
Áramfejlesztő típusa és jellemzői
AGT 72 DSEA
Készenléti (névleges) villamos teljesítmény (400V)
69 kVA (55,2 kW)
Folyamatos (elsődleges) villamos teljesítmény (400V)
63 kVA (50,4 kW)
Folyamatos (elsődleges) villamos teljesítmény (230V)
21 kW
Feszültség (1 fázis/3 fázis)
230/400 V
Frekvencia
50 Hz
Áramerősség (fázisonként)
91,1 A
Fordulatszám (rpm)
1500/perc
Vezérlőpanel típusa
HGM4020N
Zajszint (7 méterről)
70 dB(A)
Méretek (h*sz*m)
2280X990X1270 mm
Nettó súly
1200 kg
Generátor jellemzői
Generátor típusa
FIRMAN FG63K szinkron
Pólusok száma
4
Cos fi (fáziseltolódás)
0,8
Szigetelési osztály
H
Védelmi osztály
IP23
Max. környezeti hőmérséklet
40℃
Motor jellemzői
Motor típusa
FIRMAN FD4108ZDT
Szabályozó
Mechanikus
Hengerek száma
4
Hengerek elrendezése
Soros
Befecskendezés
Közvetlen
Hűtés
Vízhűtéses
Furat x löket

Fogyasztó-Barát

Vélemények (nem igazolt vásárlásból származó)